Fasole verde scazuta cu usturoi
Ingrediente Fasole verde scazuta cu usturoi
- o ceapa medie
- 70 ml ulei
- 5-6 catei de usturoi
- 1 borcan fasole verde pastai
- 1 lingura de pasta de ardei
- 1 legatura de patrunjel
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare Fasole verde scazuta cu usturoi
Azi facem o fasole verde scazuta cu usturoi, delicioasa si gustoasa ce poate fi servita ca atare in zilele de post sau insotind un fel de carne.
Mod de preparare:
Curatam ceapa, usturoiul si le tocam marunt. Intr-o oala punem la calit in ulei ceapa si usturoiul cu putina sare pana se inmoaie. Cand ceapa este calita adaugam pastaile din borcan si sa gatim la foc mic. Punem si pasta de ardei, dam gust cu sare si piper si mai fierbem 1-2 minute la foc mic.
Servim cu patrunjel tocat, ca atare sau ca si garnitura insotind un fel de carne. Merge foarte bine cu pui, porc, vita si chiar peste.
Pofta buna!