fundal nota11 interior

Orez cu legume si carne de porc

Ingrediente Orez cu legume si carne de porc

  • 300 g orez (am luat de la Nota 11 )
  • 1 borcan de fasole galbena pastai
  • 1 borcan de mazare verde
  • 1 borcan ciuperci intregi 
  • 1 conserva carne de porc (300 g) 
  • ulei de masline
  • 3 rosii mici
  • 1 legatura patrunjel
  • apa

Stim deja ca retetele primite de la mama, de la bunica, matusa, sau orice alra ruda apropiata si draga, sunt de departe cele mai bune!

Retete mamei mele de orez cu legume la cuptor, este un succes in bucataria noastra, fie ca alegem sa o servim ca si ganitura, langa o carnita, fie o mancam asa, pur si simplu! Te lingi pe degete in ambele cazuri!

Plecand de la aceasta reteta, am zis sa o adaptez si sa o fac un fel principal, adaugand si carne in ea!

Am  optat pentru legume pe care le aveam la indemana, la borcan, de la  Nota 11, am  pus si putina carne de porc, si a iesit excelenta!

Iti detaliez, si te astept cu feedback cand o incerci si tu!

Mod de preparare Orez cu legume si carne de porc

In video  de mai jos am detaliat pas cu pas modul de preparare al acestei bunatati!

Text si imagini: www.ioanaserea.com
Ultimele retete publicate