fundal nota11 interior

Oua umplute

Ingrediente Oua umplute

10 oua
1 ou crud pt. maioneza
ulei si mustar Nota 11 pt. maioneza
un pate de ficat de porc 200 g Nota11
sare, piper dupa gust.

Mod de preparare Oua umplute

Se fierb ouale tari si se lasa la racit in apa rece. Pana cand ouale se racesc, preparam maioneza dupa metoda clasica: la galbenus adaugam o lingurita de mustar Nota 11, apoi cate putin ulei in timp ce mixam cu mixerul sau robotul de bucatarie (sau lingura de lemn). Continuam sa mixam si sa adaugam cate putin ulei pana cand obtinem cantiatea dorita. In acest caz, aproximativ 200 de ml de maioneza. Nu uitati ca la final sa adaugati sare dupa gust in maioneza. Taiem ouale fierte in doua si scoatem galbenusurile. Asezam jumatatile de ou pe o farfurie. Galbenusurile fierte le mixam cu pateul Nota 11 si 2 linguri de maioneza. Condimentati amestecul cu sare si piper dupa gust. Umpleti jumatatile de ou cu acest amestec si apoi ornati cu maioneza sau cu frunze de patrunjel verde.

Ultimele retete publicate