fundal nota11 interior

Pate de sprot afumat

Ingrediente Pate de sprot afumat

  • 2 conserve de sprot afumat in ulei Nota 11
  • 2 castraveciori murati Noat 11
  • 2 oua fierte bine
  • 1 catel de usturoi
  • zeama de la o jumatate de lamaie

Pate-ul este unul dintre cele mai la indemana si appreciate preparate, potrivit pentru un mic dejun rapid sau o gustare intre mese.

Cel mai popular pate este cel de ficat, dar cum sunt foarte multi iubitori de peste, vreau sa-ti prezint o varianta din aceasta categorie.

Se face simplu, usor si rapid, este gustos, sanatos si hranitor!

Toti membrii familiei il vor indragi!

Mod de preparare Pate de sprot afumat

Scurge conservele de ulei si pune-le intr-un robot de bucatarie.

Adauga castraveciorii murati, ouale, usturoiul dat prin presa si zeama de lamaie.

Mixeaza pana obtii o compozitie cremoasa.

Savureaza pe paine prajita sau cu bastonase de legume.


Spor la bucatarit si pofta buna!

Ultimele retete publicate