fundal nota11 interior

Spaghete bolognese

Ingrediente Spaghete bolognese

  • 200 g spaghete (am luat de la Nota 11 )
  • apa (pentru fiert pastele in ea)
  •  5 catei de usturoi
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie mica
  • ulei de masline (pentru calit legumele)
  • 300 g carne de vita (am luat la conserva de la Nota 11 )
  • sare si piper dupa gust 
  • parmezan (pentru ras pe deasupra)
  • 4 linguri rosii decojite cuburi (am luat la conserva de la Nota 11 )
  • 10 linguri passata (am luat de la Nota 11 )

Cred ca suntem cu totii de acord ca mancarea proaspata, facuta atunci, pe loc, calda, este de departe ce-a mai buna.

Intr-adevar, nu toate preparatele se preteaza la a le face atunci pe loc. Necesita mult timp, munca implicare, si facem in cantitati mai mari, mai avem cateva portii si pentru mesele urmatoare.

Dar cand vine vorba de paste, acestea sunt ideale de facut atunci pe loc, si degustat calde, proaspete.

Iar pastele bolognese sunt unele din cele mai renumite, apreciate, indragite, si savurate!

Mie imi place ca am mereu in casa ingrediente pentru ele, si ne bucuram raapid de o masa gustoasa si sanatoasa.

Hai sa-ti impartasesc modul meu de a le prepara, si te astept cu feedback cand le incerci si tu.

Mod de preparare Spaghete bolognese

In video  de mai jos am detaliat pas cu pas modul de preparare al acestei bunatati!

Text si imagini: www.ioanaserea.com
Ultimele retete publicate