Tocanita de ardei capia copti cu mamaliga
Ingrediente Tocanita de ardei capia copti cu mamaliga
- 1 borcan ardei capia copti Nota 11
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceapa alba
- 2 catei de usturoi
- 200 ml smantana lichida vegana
- sare si piper dupa gust
- 1 legatura de patrunjel pentru decor
- 100 g malai Nota 11
- 500 ml apa
Tocanitele sunt mereu o idee buna de preparate, sunt gustoase si aromate, si impaca toate gusturile membrilor familiei.
Iar cu niste mamaliga alaturi, merg de minune.
Ardeii capia copti au si ei un farmec al lor aparte.
Pusi intr-o tocanita, alaturi de mamaliga, formeaza un preparate excelent.
Mod de preparare Tocanita de ardei capia copti cu mamaliga
Prepara mamaliga separat. Cand aceasta este gata, pune-o in forme de silicon si las-o sa se raceasca.
Scurge de lichid ardeii capia copti si taie-Ii felii. Pune-iI intr-o farfurie.
Toaca matunt ceapa.
Pune o tigaie pe foc, pune uleiul de masline, adauga ceapa si celeste-o.
Adauga ardeii feliati si amesteca.
Pune usturiul dat prin presa, condimenteaza cu sare si pier, adauga smantana lichida si amesteca pana la omogenizare.
Lasa pe plita cu capacul pus timp de 10 minute.
Pune intr-o farfurie mamaliga, adauga tocanita, presara patrunjel tocat, si savureaza cu pofta si placere!
Spor la bucatarit si pofta buna!